DINSDAG T/M ZATERDAG
VAN 10.00 - 16.00 UUR
IJS, KOFFIE, LUNCH
VAN 10.00 - 16.00 UUR

Welkom bij
Gelateria Il Trattamento

Gevestigd in het hartje van Beek sinds 2021. We omarmen de kunst van ambachtelijk Italiaans ijs, en dat doen we met passie en trots. Onze selectie telt maar liefst 20 smaken, die regelmatig wisselen en je steeds weer verrassen! Vanaf oktober 2023 bent u bij ons ook aan het juiste adres voor lunch, waaronder overheerlijke Italiaanse broodjes, salades en smoothies. Ons streven naar kwaliteit begint bij de basis, met verse producten die met zorg zijn geselecteerd.

Gelateria Il Trattamento verwelkomt je graag!

Ijssalon Gelateria Lyenne

Lunch met Italiaanse broodjes, salades & smoothies

Ontdek onze heerlijke Italiaanse broodjes, verfrissende salades en smakelijke smoothies voor de perfecte lunch. Geniet bij ons, neem het mee, of laat het op kantoor bezorgen!

Bekijk menukaart

Bestellen

Op dinsdag tot en met vrijdag, tussen 11.30 uur en 14.00 uur, bieden wij de optie om uw lunch te laten bezorgen bij een minimumbestelling van €25,-. Wij bezorgen in Gemeente Beek, Maastricht Airport, Elsloo, Stein, Geulle & Geleen.

Gelieve uw bestellingen tussen 09.00 - 11.00 uur telefonisch ( 046 78 57 966 ) door te geven.

U heeft de mogelijkheid om met pin of contant te betalen.

Ijs

Ontdek Gelateria Il Trattamento, de ijssalon in hartje Beek. Dagelijks bereiden we met de beste Italiaanse ingrediënten ons zelfgemaakt ijs, dat met liefde en vakmanschap wordt samengesteld. Geniet van ambachtelijk Italiaans ijs met een wisselende keuze uit 20 verrukkelijke smaken. Onze diverse selectie biedt voor elk wat wils. Zowel voor een verfijnd roomijs als een verfrissend sorbetijs, kunt u bij ons terecht.

Bij ons wordt het ijs geserveerd vanuit een authentieke Italiaanse Pozzetti ijsvitrine. Pozzetti helpt het ijs op een constante temperatuur te houden en minimaliseert de blootstelling aan lucht, wat helpt om de textuur en smaak van het ijs te behouden. Geniet van iedere smaak in zijn perfecte staat, dankzij onze zorgvuldige aandacht voor kwaliteit en versheid.

Kom gezellig langs en ontdek al onze verrukkelijke smaken!

Koffie

Bij Gelateria Il Trattamento zijn we niet alleen meesters in ijs, maar ook in het creëren van een heerlijk kopje koffie. Wij koesteren de kwaliteit van Dutch Barista koffiebonen, wat resulteert in verrukkelijke latte macchiato’s, fluweelzachte cappuccino’s en krachtige doppio’s.

Als echte koffieliefhebber bent u hier aan het juiste adres.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand aangenaam verrassen met een cadeaubon van Gelateria Il Trattamento? Dat is mogelijk! We bieden twee opties:

Knipkaart voor IJs

Koop onze knipkaart, die uitsluitend geldig is voor ijs.

U betaald voor 10 bolletjes ijs & ontvangt u het 11e bolletje gratis.

Cadeaubon naar Keuze

U kunt ook een cadeaubon aanschaffen met een waarde naar keuze.

Deze cadeaubon kan worden ingewisseld voor zowel ijs als lunch, zodat de ontvanger vrij kan kiezen hoe ze ervan willen genieten.

Laat uw geliefden genieten van de heerlijke smaken van Gelateria Il Trattamento met onze cadeaubonnen!

Bezoek
Gelateria Il Trattamento

Gelegen op Raadhuisstraat 6a in het centrum van Beek. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden in de buurt.

Contact

046 78 57 966
Wij nemen geen reserveringen aan.

Volg ons op de socials

Instagram

Facebook