Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de smaakvolste aanbiedingen in uw mailbox

Close
adresgegevens


IL TRATTAMENTO

Raadhuisstraat 21
6191 KA Beek
T 046 - 437 75 12

Openingstijden:
Donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 22.00 uur.

Cadeaubonnen:
Bij ons zijn cadeaubonnen te verkrijgen tegen elke gewenste waarde.

Contactformulier

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via onderstaand contactformulier.

Dit formulier is niet bedoeld voor reserveringen! voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze online reserveringsmogelijkheid op deze website. Wij zullen reserveringen via onderstaand formulier niet in behandeling nemen.


Reserveren

Bij IL TRATTAMENTO is het is mogelijk om 24/7 eenvoudig via deze website te reserveren.

Het is ook mogelijk om tijdens onze openingstijden telefonisch te reserveren op 046 - 437 75 12. Wij raden u aan altijd van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Online Reserveren


Afhalen

Bij IL TRATTAMENTO is het ook mogelijk om onder andere pizza’s af te halen.

Heeft u bijvoorbeeld weinig tijd of kleine kinderen die op tijd naar bed moeten? Pizza’s afhalen bieden we als extra service aan zodat het ook mogelijk is thuis te genieten van onze gerechten. Terwijl wij uw pizza’s klaarmaken, kunt u heerlijk ontspannen wachten. Eventueel kunt u het wachten veraangenamen door een drankje te nemen. Afhankelijk van de drukte gaat de bereiding van een pizza vrij vlot zodat u niet te lang hoeft te wachten.

Pizza’s afhalen bij IL TRATTAMENTO heeft één klein nadeel: doordat we traditionele houtovenpizza’s maken, hebben de pizza’s een dunne bodem waardoor ze iets sneller afkoelen dan u misschien gewend bent van afhaalpizza’s. Omdat wij kwaliteit en versheid erg belangrijk vinden nemen wij daarom geen telefonische bestellingen aan. Wij zorgen ervoor dat uw maaltijd zo snel mogelijk "take-away-ready" is.