Mededelingen

25 apr. 2016
#
Pizza, Koffie, Diner

4 en 5 mei gesloten

Op 4 en 5 mei a.s. is Il Trattamento helaas gesloten vanwege een besloten feest. Heeft u ook interesse in een besloten feest in ons sfeervolle restaurant? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Nu ook pasta's bij Il Trattamento

Naast pizza's serveren wij nu ook een selectie aan verse pasta's. Wij serveren wekelijks een wisselende pasta die kan variëren van traditionele lasagna tot overheerlijke cannelloni. Vraag aan de bediening welke pasta u kunt bestellen.

Binnenkort is ons terras weer open

Zoals u wellicht weet beschikt ons restaurant naast 48 zitplaatsen in ons sfeervol restaurant over nog eens 68 zitplaatsen op ons mooie tuin terras. Genoeg plek om gezellig met de hele familie te tafelen of van een culinair verwen avondje met vrienden te genieten.

Zomervakantie

Het duurt nog even maar tijdens de zomervakantie is Il Trattamento van 8 augustus tot en met 26 augustus 2016 gesloten.

Reserveren

Als u verzekerd wilt zijn van een tafel in ons restaurant, kunt u het beste van tevoren een reservering maken. Bij mooi weer kunt u ook een plekje op het sfeervolle terras kiezen.

Reserveren kan 24/7 via onze reserveringsmogelijkheid op de website en Facebook of tijdens openingstijden te bellen met het nummer: 046 - 437 75 12.

Wij willen nogmaals benadrukken dat wij geen reservering aannemen via directe email- en Facebook berichten. Hopende op uw begrip!